Om Os

Maydene Fisher

Email At : maydenefisher@gmail.com

Maydene Fisher er en teknisk forfatter, der har meget omfattende baggrund inden for it-forskning og udvikling. Han er forfatter til mange kendte tekniske bøger relateret til virus, spyware, adwares etc. og elsker at opdatere sin blog til at lade folk vide, og informere dem om forskellige udsatte trusler, der måtte besvær dem og deres pc. Maydene Fisher har gjort sin skolegang fra Massachusetts og taget sine bachelorer og kandidatgrad fra University of Arizona i datalogi. Som et erhverv, praktiserer han teknisk skriftligt, da han finder dette område meget spændende og interessant.

Han har bidraget meget til at forhindre uskyldige computerbrugere, så de kan være opmærksomme på alle potentielle trusler, der kan ødelægge deres pc og dens arbejdsgrupper negativt. Han skriver online artikler og blogs på regelmæssig basis om nyeste dødbringende trusler, som er virkelig meget farligt og kan forårsage flere slags unødvendige spørgsmål.

James Collins

Email At : jamescollins343@gmail.com

James Collins er et netværk specialist, der har en oplevelse af mere end 15 år eller deromkring. Han har arbejdet med de fleste af de ansete software virksomheder er USA og skåret sin niche som en professionel teknisk ekspert. James besidder en bachelorgrad i datalogi og informationssystem fra University of Arizona og kandidatuddannelsen i it fra samme universitet. På nuværende tidspunkt giver han det meste af sin tid på teknisk skriftligt og elsker at dele sin forskning arbejdet med mennesker.

Han er også dedikeret til at skrive artikler og blogs på de seneste trusler og virus på en regelmæssig basis for at holde folk op til dag af deres skadelige virkninger på pc’en. Han hjælper eller bistår mange nye forfattere og unge forskere i det tilknyttede område tilbyde retningslinje til dem om det samme.